O nas

O nas

O Nas

Živimo za glasbo

Z glasbo in petjem pripovedujemo zgodbe. Glasba nas izpolnjuje, z njo se izrazimo in osrečujemo sebe in druge.

»Če ste začetnik, amater ali profesionalni pevec – neodvisno od pevskega stila – in se želite naučiti pravilne pevske tehnike, razviti in ohraniti stabilen glas, povečati pevski razpon, se naučiti nastopati, osvojiti oder in odkriti svojo odrsko prezenco, je čas, da vam predstavimo pravilno pot do vsega naštetega.«

Prednost Vokalne akademije Helene Blagne so bogate glasbene izkušnje naših mentorjev, Helene, Mile, Nina,  Janje in Luke, in sodoben pristop k učenju. Ni pomembno, ali pojemo pop, rock, opero, pomembno je, da obvladamo pravilne tehnike petja, s katerimi med drugim ne obremenjujemo svojih glasilk. Peti moramo sproščeno, s stabilnim in čistim glasom, zveneti moramo kar se da naravno, saj smo le tako lahko maksimalno pripravljeni na nastop.

Našim učencem pomagamo pri premagovanju treme in odrskem nastopu. Ne nazadnje je za uspeh v glasbenem svetu poleg kakovosti in znanja pomembno tudi to, da imamo močno osebnost, vizijo, imidž in posluh za občinstvo.

»Petje je vstopnica za srečo in izpolnjenost in meni je v življenju ogromno dalo. Napočil je trenutek, ko lahko vse svoje obsežno znanje in bogate izkušnje delim z vsemi, ki imajo željo, voljo, motivacijo in talent za petje,« pravi Helena Blagne, ustanoviteljica, glavna mentorica in vodja Vokalne akademije.

Kaj lahko pričakujete od nas?

  • Naučili vas bomo pravilne pevske tehnike.
  • Naučili vas bomo negovati vaš glas.
  • Naučili vas bomo obnašanja na odru.
  • Po končanem programu boste znali komunicirati z občinstvom in kamero.
  • Znali boste pravilno uporabljati mikrofon.
  • Znali boste povezovati tri ključne elemente, ki naredijo PEVCA, to so: človek, glasba in besedilo, ki se povežejo v eno.
  • Skupaj bomo poiskali vaše prednosti in slabosti, pripravili program, ki bo za vas optimalen, in vam pomagali doseči vaše cilje.
  • Pripravljeni boste na vstop v svet šovbiznisa.
  • Z našo pomočjo boste usvojili zelo pomembno pevsko dinamiko, ki je ključnega pomena za dobro interpretacijo oz. izvedbo skladbe.
Spoznajte nas

Glasbeno vodstvo Helene Blagne z mentorji

Naša prednost so bogate glasbene izkušnje, naš pristop k poučevanju petja je sodoben in skupaj bomo dosegli cilje in rezultate, ki si jih želite.

Kje nas najdete

PTC Diamant
2. nadstropje
BTC Letališka c. 5
Ljubljana 
Kontakt: 
031 548 338 (Aleš)
041 337 333 (Mojca)
Na vrh
H E L L O T H E R E
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. View more
Se strinjam